En Kuralları Of Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın ve evgin gestalt anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Amerikan bar olarak da ifade edilen bu dal temelı modellerde uygun kapı koluna müşabih. 

Yangın bapsı ısıysa karşı dayanıklı olmadıkça yangın merdivenlerini bile tehlikeye atacaktır. Bu da binadaki tahliyenin olanaksız olmasına sebep olacaktır.

Yangın bapları özelliklerinden en önemlisi tabi ki alevlere karşı mukavim olmasıdır. Mukannen bir ısıevet denli dayanıklı olan yangın baplarının insanoğluın hariçya çıkmasını sağlamlayana denli dayanması çok önemlidir.

Konstrüksiyonlarda kullanılan her bapnın aynı yangın direncine malik olmadığını söyleyebiliriz. Şirket baplarının çoğu 30 dakikadır, bazı şirket kapılarının alaz kabız süresiyse 60 dakikadır.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz tarafından belirlenen binadaki Yangın Kapıları en yüksek kalite ve en oranlı hediye politikamıza amelî olacak şekilde üretilir.

Yangın kapısı ivedili çıkış muhtevain kullanılacaksa o saat mukteza koşulları / standartları sağlayan doğrusu yangın dayanıklılık belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve düzençıpan mecburi olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac lakırtıınlığının da en azca 1.

Hanek konusu emanet zayiatının evetşanabileceği yangın felaketleri evetğunda yangın merdiveni imalatının önemi ortaya çıkmaktadır.

Isıevet dayanıklı olması ve esrarı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli kapılar olmasından çevredır. İmalat vesair kapı imalatları kadar değildir. Uyanıklık edilmesi gereken noktalar vardır.

Pekâlâ yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve karışma ika ekipleri olacaktır. Onlar yangın kapılarının elbette açılması gerektiğini bilmektedirler ancak bunu yangın takkadak herhangi bir eksperlik meydanı olmayan birinin denemesi sorun yaratacaktır.

şayet bir kapının yangına dayanıklılık konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar umumi olarak müstacel çıkış bapsı yerine yapı yan aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak farklıdır. Tercihe için sinegestaltsı ve kullanılan sac lafınlığı standarttan henüz ince kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın hediyeı elan buna Yangın Merdiveni Kapısı destelı olarak elan ucuz olmaktadır.

Yangın yönetmeliğinde söylem edildiği üzere bapların kendiliğinden kapanması gerekmektedir. Kapıların kendiliğinden kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

If you do derece want that we track your visist to our şehir you güç disable tracking in your browser here:

Kanatlar içre oranlı yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı kucakin destek plakaları mevcuttur.

Boşaltma Süresini Kısaltma: Bapların bir binada var olma sebeplerinin başında ivedi durumlarda tahliye süresini kısaltma maslahatlevi hasılat.

Report this wiki page